Werken bij Ten Brinke bv

Vacatures of werken bij Ten Brinke b.v.

 Update:  mei  2023

 

De volgende vacature is  beschikbaar:

 

Vacature Teeltmanager

 

Heb jij passie voor de teelt van gewassen in de akkerbouw, veehouderij en/of bloembollen en wil jij samen met ons team streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en opbrengst voor onze klanten? Als teeltmanager bij Ten Brinke bv zijn jouw passie, enthousiasme en kunde welkom. Samen met de klant beoordeel je de gewassen en stuur je zo nodig bij in het groeiproces met rassenkeuze, organische meststoffen, kunstmest en biologische- en/of chemische gewasbescherming. Je constateert eventuele ziekten en plagen en door de inzet van (biologische) gewasbeschermingsmiddelen en plantversterkers zorg je voor een gezonder en weerbaarder gewas. Wij maken gebruik van precisielandbouw; grondonderzoek, monitoring, weerpalen, drone-beelden e.d. om ons advies volledig te maken. Spreekt de functie van Teeltmanager jou aan? Lees dan snel verder en solliciteer direct. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

 

De functie:

Als teeltmanager zijn je werkzaamheden en verantwoordelijkheden onder andere:

• Je adviseert zelfstandig de klanten

• Je bent sparringpartner en vraagbaak van de klant

• Samen met enthousiaste collega's ben je in staat onze dienstverlening naar de klant zo optimaal mogelijk in te vullen

• Opbouwen en onderhouden van kennis

• Opbouwen en onderhouden van klantrelaties (eigen klantenkring)

 

Over Ten Brinke bv:

Ten Brinke bv is een vooruitstrevend agrarisch adviserend en toeleverend bedrijf met 15 medewerkers, waarbij teelt technische kennis centraal staat. Ons werkgebied beslaat heel Nederland en zelfs daarbuiten. Het productenpakket is dan ook gericht op de gehele teelt. Naast teeltmanagement is onze core-business, zaaizaden, (efficiënte) meststoffen en (biologische) gewasbeschermingsmiddelen. Door ondersteuning van precisielandbouw; drone (NDVI) beelden en weerpalen, bepalen wij het beste advies voor onze klanten. Ook ons laboratorium voor grond- en gewasonderzoek speelt hierbij een belangrijke rol om snel te kunnen inspelen op de behoefte van de klant en het gewas. Daarnaast heeft Ten Brinke bv het dealer schap voor een unieke bewaarbehandeling voor pootaardappelen met Restrain ethyleen.

 

Wij bieden:

• Een zelfstandige uitdagende functie;

• Een auto van de zaak

• Een passend salaris; waaronder goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden

• Bijpassende cursussen en opleiding voor persoonlijke ontwikkeling

• Een uitstekende pensioenregeling

• Zelfstandig werken en 25 vakantiedagen

 

Interesse in de functie Teeltmanager bij Ten Brinke bv:

Dan ben jij onze kandidaat en zien wij graag je motivatiebrief en CV tegemoet. Je kunt mailen naar info@tenbrinkebv.nl onder vermelding van: Vacature teeltmanager. Voor inhoudelijke vragen of een kennismakingsgesprek  kun je contact opnemen met Wouter ten Brinke 06 53318676.

 

Ben jij degene die wij zoeken?

Onze missie kan alleen slagen wanneer we de beste mensen aan ons weten te binden. Ten Brinke b.v. wil daarom de best mogelijke werkgever zijn, die getalenteerde professionals inspireert tot creativiteit, eigen inbreng, persoonlijke groei en professionele ontwikkeling, met een goede balans tussen werk en privé. Werkplezier en een informele, collegiale sfeer horen daar als vanzelfsprekend bij.

Informatie aanvraag
Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Chat met ons
Ten Brinke b.v.
Uw vraag is onze uitdaging!
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
12:19