Opslag gewasbeschermings-middelen

Ten Brinke b.v. koopt de gewasbeschermingsmiddelen rechtstreeks in bij de fabrikanten die de middelen hebben ontwikkeld en geproduceerd. Samen met de fabrikanten wordt intensief samengewerkt om middelen op de juiste manier te adviseren en toe te passen. Wij leveren de middelen uit voorraad aan:

 

  • akkerbouwers
  • bloembollentelers
  • veehouders en loonwerkers
  • groenvoorziening en hoveniers.

 

Bij Ten Brinke b.v. worden de gewasbeschermingsmiddelen opgeslagen volgens strenge normen, namelijk de PGS 15-voorwaarden die door de overheid worden bepaald. Deze voorwaarden stellen eisen aan brandpreventie, bluswateropvang, laad- en losruimte et cetera. Ten Brinke b.v. is een modern bedrijf, dat beschikt over een ruime en juiste opslag voor deze middelen. Laden en lossen gebeurt binnen op een vloeistofdichte vloer, zodat bij calamiteiten het milieu niet wordt belast.

 

Ten Brinke b.v. staat erop dat gewasbeschermingsmiddelen op de juiste manier worden toegepast. Levering vindt dan ook alleen plaats na goed overleg over toepassingsmethode en -tijdstip. Juist daarom is de kennis die wij in huis hebben erg praktisch en makkelijk. Wij leveren met speciaal aangepaste bestelbussen die voldoen aan alle eisen voor het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Wij leveren uit voorraad.

Informatie aanvraag
Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Chat met ons
Ten Brinke b.v.
Uw vraag is onze uitdaging!
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
19:13