De bodem de basis is voor een gezonde teelt

Teeltbegeleiding

De strategie van teeltbegeleiding is bij Ten Brinke b.v. met veel zorg samengesteld en komt daarmee tot een hoog rendement.

Onze visie is dat de bodem de basis is voor een gezonde teelt. Daarmee kan er een hoger rendement behaald worden van de gewasbeschermingsmiddelen. Dit leidt tot lagere kosten, een gezonder gewas met een betere kwaliteit te oogsten product. Dan kan er gekeken worden of het perceel geschikt is wat betreft doorlaatbaarheid en water afvoer. Bevat het perceel de juiste voedingselementen en komen deze voldoende beschikbaar voor het gewas. Hierbij wordt een bemestingsstrategie samengesteld en van daaruit wordt de teelt tijdens het seizoen gecontroleerd op (gebreks)ziekten.

 

Teeltmanagers van Ten Brinke b.v. bezoeken regelmatig de bedrijven vrijwillig of op afspraak. De teelten worden dan doorgenomen en er wordt een strategie bepaalt voor een afgesproken tijd. De teeltmanagers van Ten Brinke b.v. hebben wekelijks overleg over de stand van zaken van de diverse teelten en wisselen daarbij kennis en ervaring uit.           

Via ParapluNieuws wordt u op de hoogte gehouden van de stand van zaken van de teelten. Deze informatie is deels/ alleen beschikbaar voor klanten of op abonnement basis.

 

Ten Brinke b.v. geeft teeltbegeleiding in combinatie met levering van gewasbeschermingsmiddelen maar ook teeltbegeleiding op uur basis!

Heeft u interesse dan kunt u contact met ons opnemen!

Teeltbegeleiding op uur basis of in combinatie met gewasbescherming

Informatie aanvraag
Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Chat met ons
Ten Brinke b.v.
Uw vraag is onze uitdaging!
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
20:25