Naar inhoud

Teeltbegeleiding

De strategie van teeltbegeleiding is bij Ten Brinke b.v. met veel zorg samengesteld en komt daarmee tot een hoog rendement.

Onze visie is dat de bodem de basis is voor een gezonde teelt en daarmee ook een hoger rendement gehaald kan worden van de gewasbeschermingsmiddelen wat leidt tot lagere kosten en een gezonder gewas met een betere kwaliteit te oogsten product. Is het perceel geschikt wat betreft doorlaatbaarheid, water afvoer etc. Daarna kan gekeken worden of het perceel de juiste voedingselementen bevat en of deze beschikbaar komen voor het gewas. Daarbij wordt een bemestingsstrategie samengesteld en van daaruit wordt de teelt tijdens het seizoen gecontroleerd op (gebreks)ziekten.

 

Teeltbegeleiders van Ten Brinke b.v. bezoeken regelmatig de bedrijven vrijwillig of op afspraak. De teelten worden dan doorgenomen en er wordt een strategie bepaalt voor een bepaalde tijd. De teelbegeleiders van Ten Brinke b.v. hebben wekelijks overleg over de stand van zaken van de diverse teelten en wisselen daarbij kennis en ervaring uit.Via Paraplu nieuws wordt u op de hoogte gehouden van de stand van zaken van de teelten. Deze informatie is deels/ alleen beschikbaar voor klanten of op abonnement basis.

 

Ten Brinke b.v. geeft teeltbegeleiding in combinatie met levering van gewasbeschermingsmiddelen maar ook teeltbegeleiding op uur basis!

Heeft u interesse dan kunt u contact met ons opnemen!

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.