Naar inhoud

Basis Meststoffen

Voor teeltbegeleiding, op gebied van bemesting, is Ten Brinke b.v. het aangewezen adres. Onze teeltbegeleiders hebben veel ervaring op gebied van bemesting. Zij hebben kennis van bodemvruchtbaarheid en kunnen grondanalyses van bijvoorbeeld het BLGG juist beoordelen en op deze wijze samen met u een goed besluit nemen.

 

Na jarenlang experimenteren en proeven nemen is Ten Brinke b.v. tot dit kennisniveau gekomen. Een goed niveau van stikstof, fosfaat en kali in de bodem zegt namelijk nog niets over de beschikbaarheid van de voedingsstoffen. Er is meer voor nodig in de bodem om deze beschikbaar te laten komen voor de planten. Juist deze kennis is belangrijk om tot een evenwichtige bemesting te komen. Eventueel kunnen we dit gedurende het teeltseizoen volgen aan de hand van grondanalyses  uitgevoerd in eigen onderzoeksruimte.

 

Wilt u meer  weten over bemesting in op uw percelen dan spreken wij dat graag met u door!  Aan de hand van grondanalyses kunnen wij een compleet bemestingsplan voor u maken waarbij de bodemvruchtbaarheid op langere termijn centraal staat.

 

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.