Naar inhoud

Meststoffen

Een gezonde bodem is nodig voor een uitgebalanceerde bemestingsstrategie en de basis voor een gezonde teelt. Dit is het uitgangspunt, Ten Brinke b.v. streeft naar een maximaal gebruik van organische mest en het minimaliseren van kunstmest. Kunstmest wordt dan alleen nog gebruikt voor het bijsturen van de beschikbaarheid van voedingselementen in de bodem. Ten Brinke b.v. beschikt voor de advisering in meststoffen over een eigen modern laboratorium ter ondersteuning van haar advies om bij te sturen. Daarnaast werken wij nauw samen met Eurofins voor grondanalyses op lange termijn. 

 

Ten Brinke b.v. is leverancier van (efficiënte) meststoffen en organische meststoffen (compost, champost en dierlijke mest) voor de akkerbouw, grove tuinbouw, bloembollen en de groenvoorziening.

 

Bovenstaande strategie is alleen mogelijk wanneer binnen de wetgeving gebruik wordt gemaakt van efficiënte meststoffen om bemestingsruimte te verkrijgen voor organische mest. Juist organische mest is weer een voedingsbodem voor tal van positieve schimmel en bacteriën in de bodem welke weer positief werken op de weerbaarheid van de plant. Dit is de weg naar een evenwichtige moderne geïntegreerde landbouw. Voor meer informatie neemt u hieronder contact op met Ten Brinke b.v.

 

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.