Efficiënte en organische meststoffen

Meststoffen

Een gezonde bodem is nodig voor een uitgebalanceerde bemestingsstrategie en is de basis voor een gezonde teelt, dit is het uitgangspunt. Ten Brinke b.v. streeft naar een maximaal gebruik van organische mest en het minimaliseren van kunstmest. Kunstmest wordt dan alleen nog gebruikt voor het bijsturen van de beschikbaarheid van voedingselementen in de bodem. Ten Brinke b.v. beschikt voor de advisering in meststoffen over een eigen modern laboratorium ter ondersteuning van haar advies. Daarnaast werken wij nauw samen met Eurofins voor grondanalyses op lange termijn. 

 

Ten Brinke b.v. is leverancier van (efficiënte) meststoffen en organische meststoffen (compost, champost en dierlijke mest) voor de akkerbouw, grove tuinbouw, bloembollen en de groenvoorziening.

 

Bovenstaande strategie is alleen mogelijk wanneer binnen de wetgeving gebruik wordt gemaakt van efficiënte meststoffen om de bemestingsruimte te verkrijgen voor organische mest. Organische mest is juist weer een voedingsbodem voor tal van positieve schimmels en bacteriën in de bodem, die positief werken op de weerbaarheid van de plant.               

Dit is de weg naar een evenwichtige moderne geïntegreerde landbouw. Voor meer informatie neem contact op met Ten Brinke b.v.

 

Maximaal gebruik van organische mest en het minimaliseren van kunstmest

Informatie aanvraag
Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Chat met ons
Ten Brinke b.v.
Uw vraag is onze uitdaging!
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
08:44