Vloeibaar voor een nauwkeurige toepassing

Vloeibare meststoffen

Ten Brinke b.v. is gespecialiseerd in vloeibare bemesting. Met vloeibare bemesting kan men nauwkeuriger en efficiënter bemesten. Ten Brinke b.v. beschikt over de volgende vloeibare meststoffen:

 

Flex Fertilizer Systems.

Flex Fertilizer Systems is een methode waarin de elementen stikstof en fosfaat in complexe verbindingen worden gebonden. Deze verbindingen spoelen niet uit en worden niet gefixeerd of vastgebonden aan het klei-humus complex of aan andere elementen. Hierdoor blijven zij constant beschikbaar voor de plant. De plant kan door middel van dit systeem rustig doorgroeien zonder tekorten (bijvoorbeeld na veel neerslag). Flex Fertilizer bodem-meststoffen bevatten relatief veel amide-stikstof, dit bevordert de wortelvorming van de planten. Voor het toedienen van vloeibare bemesting maken wij gebruik van speciale apparatuur, die overigens ook op zaai- en pootmachines kan worden gebouwd. Met Flex Fertilizer heeft u de mogelijkheid om exact in de rij,  bij de plant,  op nauwkeurige wijze te bemesten.

Het assortiment Flex Fertilizer meststoffen bevat bladmeststoffen die op efficiente wijze door het blad worden opgenomen.

 

Powerbasic.

Deze vloeibare meststoffen die stikstof, fosfaat en zwavel kan bevatten. Powerbasic geeft het gewas een goede basis voor een optimale groei en ontwikkeling. De stikstof in Powerbasic is voor het grootste gedeelte aanwezig in de vorm van ammonium en ureum. Om direct aan de start een voldoende snelle begingroei te krijgen is een beperkte hoeveelheid nitraat-stikstof aanwezig. Ammonium en ureum geven een stabiele, geleidelijke groei en ontwikkeling van het gewas. Naast stikstof bevatten deze meststoffen direct beschikbare fosfaat en zwavel. Powerbasic werkt niet met complexe verbindingen maar wel met goed voor de plant opneembare voedingsstoffen.

   

Basis meststoffen zijn in vloeibare vorm als NTS, Urean en APP leverbaar.

Flex Fertilizer en PowerLine meststoffen

Informatie aanvraag
Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Chat met ons
Ten Brinke b.v.
Uw vraag is onze uitdaging!
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
19:02