Naar inhoud

Vloeibare Meststoffen

Ten Brinke b.v. is gespecialiseerd in vloeibare bemesting. Met vloeibare bemesting kan men nauwkeuriger en efficiënter bemesten. Ten Brinke b.v. beschikt over de volgende vloeibare meststoffen:

 

Flex Fertilizer Systems.

Het door ons gebruikte methode van Flex Fertilizer Systems werkt met elementen waarin stikstof en fosfaat worden gebonden in complexe verbindingen. Deze verbindingen spoelen niet uit en worden niet gefixeerd of vastgebonden aan de grond. Hierdoor blijven zij constant beschikbaar voor de plant. De plant kan door middel van dit systeem rustig doorgroeien zonder tekorten (bijvoorbeeld na veel neerslag). Flex Fertilizer bodem meststoffen bevatten relatief veel ammonium-stikstof, dit bevordert  de wortelvorming van de planten, zoals te zien is op onderstaande foto. Voor het toedienen van vloeibare bemesting maken we gebruik van speciale apparatuur, die overigens ook op zaai- en pootmachines kan worden gebouwd.

 

Powerbasic.

Deze vloeibare meststoffen die stikstof, fosfaat en zwavel kan bevatten. Powerbasic geeft het gewas een goede basis mee voor een optimale groei en ontwikkeling. De stikstof in Powerbasic is voor het grootste gedeelte aanwezig in de vorm van ammonium en ureum. Om direct aan de start een voldoende snelle begingroei te krijgen is een beperkte hoeveelheid nitraat-stikstof aanwezig. Ammonium en ureum geven een stabiele, geleidelijke groei en ontwikkeling van het gewas. Naast stikstof bevatten deze meststoffen direct beschikbare fosfaat en zwavel.

   

Basis vloeibare meststoffen als NTS, Urean, APP zijn ook leverbaar.

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.