Mijn Ten Brinke

Algemeen; Ten Brinke klantenportaal.

Wist u dat wij ook een klantenportaal hebben? U kunt het klantenportaal gebruiken om bestellingen te plaatsen, maar ook om informatie te zien zoals facturen, pakbonnen en meststoffenoverzichten.

 

U kunt zelf een account aanvragen voor ons klantenportaal via Mijn Ten Brinke

 

Kijk mee op onze Fieldmate weerstations

Recentelijk hebben wij het klantenportaal uitgebreid met een overzicht van onze Fieldmate weerstations. U kunt via het portaal ons netwerk van weerstations inzien. Zo kunt u per weerstation kijken hoe groot de infectiekans van ziekten is in het gewas. Dit kunnen wij gebruiken om de bespuitingen beter af te stemmen op de weersomstandigheden. Dit is van groot belang bij agressieve ziekten zoals o.a. phytophthora in aardappelen , valse meeldauw in uien en vuur in bloembollen. 

 

Naast de ziektedruk kunt u ook de klimatologische omstandigheden en weersvoorspelling zien. De ingebouwde spuitplanner kunt u gebruiken om te bepalen op welke momenten van de week of de dag de beste omstandigheden  zich voordoen voor optimale effectiviteit van het gewasbeschermingsmiddel.

 

Monitoring uienvlieg en wortelvlieg

Als u meedoet aan de uienvlieg of wortelvlieg monitoring kunt u in het portaal ook de tellingen per perceel inzien. Deze worden in een grafiek in het klantenportaal getoond.  Ook kunt u de tellingen van voorgaande jaren terugkijken.

 

Bestellen

Onder het kopje Bestellen kunt u bestellingen plaatsen. Hier kunt u zelf de gewenste artikelen toevoegen aan de bestelling. Vervolgens kunt u de leverdatum aangeven, het afleveradres en er is nog vrije ruimte voor een opmerking.

 

Uw informatie

Onder Mijn Profiel is diverse informatie te vinden. Hier kunt u inkoopoverzichten, meststoffenoverzichten, facturen en pakbonnen inzien. Ook kunt u zelf uw bouwplan invullen en inzien, deze wordt gebruikt voor de maandorders, de insectenmonitoring en voor de spuitopdrachten naar de loonwerkers. Daarnaast kunt u onder Mijn Profiel Fytostat veiligheidsbladen, uw spuitlicenties, geplaatste weborders en het maandorderoverzicht vinden.

 

De afgelopen periode zijn we gestart om steeds meer te digitaliseren en onder te brengen in het klantenportaal. Zo kunt u vanaf komend seizoen uw maandorders ook digitaal doorgeven en worden de precursoren verklaringen digitaal gedaan. De komende tijd gaan we er aan werken om het klantenportaal steeds verder uit te breiden.

 

Als u vragen heeft over het klantenportaal kunt u contact opnemen met de administratie via 0527-274030 of info@tenbrinkebv.nl

 

 

Informatie aanvraag
Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Chat met ons
Ten Brinke b.v.
Uw vraag is onze uitdaging!
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
13:51