Naar inhoud

TerraNature

De juiste balans in de bodem is het uitgangspunt van de TerraNature meststoffen lijn. Een goed niveau van de voedingselementen in de bodem wil nog niet zeggen dat meststoffen ook goed beschikbaar zijn voor de plant. De juiste balans in de bodem en een bij passende meststof maken de plant sterker. Dit wordt nog eens ondersteund door de goudkleurige Humuszuur coating welke de plantbeschik­baarheid van de in de bodem aanwezige voedingselementen verbeterd.

 

 

Een uitgebalanceerde organische stikstofbron

Stikstof uit de Terra Nature meststoffen is opgebouwd uit amide-stikstof welke langzaam omgezet wordt naar amonium stikstof. Beide stikstofvormen kan de plant actief opnemen. Dit geeft een rustige groei, minder bladvorming dan nitraatstikstof. Hierdoor is het gewas sterker en minder gevoelig voor ziekten en plagen.

 

Meer rendement binnen handbereik

TerraNature meststoffen geven u de mogelijkheid om de balans in de bodem te optimaliseren. Door de organische structuur van de meststof gecombineerd met de humuszuur coating worden planten gestimuleerd tot een betere opname en regelmatige groei. Hierdoor onstaat een verminderde stress voor extreme omstandigheden als droogte en hitte. Ook zijn de organisch TerraNature meststoffen minder gevoelig voor uitspoelen. Tel uit uw rendement! 

 

De brochure staat als download op deze pagina

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.