Naar inhoud

Compost of Champost nu bestellen voor aantrekkelijke prijs.

23 juni 2017

Op dit moment is voldoende compost en champost voorradig zodat dit voor gunstige prijzen kan worden aangeboden. Heeft u ruimte op land of op het erf dan biedt dit mogelijkheden. Heeft u interesse bel gerust met onze verkoop binnendienst.

Compost en Champost kunnen een waardevolle bijdrage zijn om het bodemleven te stimuleren. De bodem weerbaarder maken zodat schadelijke aaltjes minder vat krijgen op de gewassen. Dit weerbaarder maken komt vooral uit het toedienen van vers organisch materiaal. Hier houdt het bodemleven van, goed verteerd materiaal is effectiever om de organische stof op peil te brengen, dit is sneller verteerbaar door het bodemleven en daardoor blijft er meer langdurig organisch materiaal (humus) over.

 

Voor de levering van champost, groencompost (met en zonder Keurcompost certificaat) raden wij aan tijdig de bestelling aan ons door te geven. Dit is belangrijk om het transport goed in te plannen en met lagere kosten te laten verlopen. Want dit bepaalt uiteindelijk de prijs!

 

Op dit moment zijn vooral compost  en champost vlot leverbaar, maak daar nu gebruik van nu het nog kan. 

 

Wij leveren momenteel 2 soorten compost; keurcompost en landbouwcompost.  Zowel de keurcompost als de landbouwcompost zijn te verkrijgen met analyse en  zijn gemaakt uit groenafval. Beide soorten zijn van goede kwaliteit en bevatten vrijwel geen glas en plastic.  Dit is veelal wel het geval bij goedkope gft -compost.

 

Ten Brinke b.v. levert:

- Groencompost met keurmerk

- Landbouwcompost

- Champost

 

 

Op onze website vindt u meer informatie onder:  klik op ==> Organische meststoffen.

 

Heeft u interesse bel ons kantoor 0527 274030 Rick Veldhuisen of vraag onze teeltmanagers.

Tags:

bemesting
algemeen
loonwerk akkerbouw

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.