Naar inhoud

Algemeen; update rondom maatregelen Corona (covid-19) virus.

26 maart 2020

De situatie rondom het Corona virus lijkt nog lang niet ten einde. Het is een uitdaging hier de komende tijd goed mee om te gaan vanwege de voorjaarsdrukte. Wij zetten ons maximaal in om de overdracht van het virus te beperken. Hieronder leest u meer omtrent de maatregelen.

Na ongeveer 3 weken heeft het Corona virus een behoorlijke impact op ons dagelijks leven, zowel privé als zakelijk. Voor onze medewerkers is het vreemd en onwennig om onder deze omstandigheden te werken. Het is bijna een onwerkelijke realiteit. Geen files meer op de wegen, heel erg rustig op kantoor o.a. vanwege de geadviseerde maatregelen qua afstand houden van elkaar. Al met al maatregelen die geen "goed gevoel" geven en het is spannend hoe het gaat aflopen.

 

Wij zullen er alles aan doen om de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten veilig te stellen, evenals de continuiteit van Ten Brinke bv,  in deze bijzondere en drukke tijd. De omstandigheden (deels werken we vanuit huis, deels vanuit de zaak) vergen wel meer inspanningen dan in een normale situatie, hiervoor vragen wij uw begrip. Dit geldt voor zowel onze medewerkers als ook voor onze toeleveranciers.

 

Zorgen om de uitlevering van producten hoeft  u zich niet te maken aangezien wij onderdeel uitmaken  van de agri-voedselketen, deze wordt beschouwd als één van de vitale ketens. Dit betekent dat wij in aanmerking komen voor ondersteuning vanuit de politiek en overheid, zodat de levering van onze producten gegarandeerd blijft.

 

Naast de maatregelen die het RIVM doorvoert, hanteren wij een aantal aanvullende maatregelen:

 

Administratie/ Verkoop Binnendienst

De administratie blijft vanuit het kantoor op veilige afstand werken en is daar, evenals de verkoop binnendienst, bereikbaar. 

 

Logistiek

- De logistiek blijft  vanuit het kantoor werkzaam. Zij zullen ernaar streven de leveringen klaar te zetten en te verzenden. Wel zullen zij persoonlijk contact op afstand houden. Dit geldt bij leveringen en bij klantcontact bij de balie. Volg de gevraagde voorschriften op!

- Momenteel zijn er vrijwel geen problemen met de leveringen van de goederen en hebben wij veel op voorraad staan of zijn er afspraken dat   producten zijn vastgelegd en komende weken bij ons geleverd zullen worden.

- Wel vragen wij u heel dringend niet op het laatste moment te bestellen. Dit kan wederzijdse spanningen oproepen die niet nodig zijn in deze onzekere tijd. Tijdig bestellen, wederzijds begrip en goede afspraken maken, dan is er veel mogelijk.

- Ook uw teeltmanager kan orders aannemen als hij bij u is. Hij kan de order direct in het CRM systeem invoeren. 

- De logistiek- medewerker die komt bezorgen, probeert zoveel mogelijk persoonlijk contact op afstand te houden en is gebaat bij een goede instructie waar de order neergezet moet worden.

- Afhalen in Creil is nog steeds mogelijk,  maar houd gepaste afstand en volg de gevraagde voorschriften op!

 

Buitendienst

De teeltmanagers werken vanuit huis en zullen alleen in klein comite overleg hebben op kantoor.  Zij zullen klanten alleen bezoeken na een telefonische afspraak. Zijn er zaken die besproken moeten worden voor het nieuwe seizoen dan kan dit ook via telefoon, email of app. Zou er een teeltmanager ziek worden dan wordt de telefoon doorgeschakeld naar een collega of naar kantoor. Belt u voor gewascontrole dan is het mogelijk dit in kritische situaties afzonderlijk van elkaar uit te voeren en daarna te overleggen.  Al met al zullen wij ons best doen u zo goed  mogelijk te helpen.

 

Bezoek kantoor

Bezoek op kantoor van toeleveranciers,  vertegenwoordigers,  klanten  etc. willen wij zoveel mogelijk mijden. Afspraken met studieclubs en studenten bijeenkomsten zijn of worden afgezegd tot in ieder geval 6 april. 

 

Laten wij elkaar op de hoogte houden, elkaar steunen en naar elkaar omkijken!

 

Heeft u vragen of opmerkingen over bovenstaande maatregelen bel gerust met ons kantoor of naar mij persoonlijk (Wouter ten Brinke 06-53318676).

Tags:

algemeen

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.