Naar inhoud

Algemeen; maatregelen rondom Corona (covid-19) virus.

16 maart 2020

De situatie rondom het Corona virus gaat ons allemaal aan. Vandaar dat ook wij maatregelen nemen om de continuïteit van de levering van teeltmanagement, gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden en meststoffen te kunnen blijven garanderen. Hieronder leest u meer omtrent de maatregelen.

De situatie rondom het Corona virus is zorgelijk. Om de continuïteit, onze gezondheid en Ten Brinke bv veilig te stellen, zullen wij gepaste maatregelen die het RIVM doorvoert ondersteunen. 

Daarnaast zullen wij een aantal aanvullende maatregelen nemen:

 

Administratie

De administratie blijft vanuit het kantoor werken en is daar evenals de verkoop binnendienst bereikbaar. 

 

Logistiek

De logistiek blijft ook vanuit het kantoor werkzaam. Zij zullen zo goed als mogelijk de leveringen klaarzetten en verzenden. Wel zullen zij persoonlijk contact zoveel als mogelijk op afstand houden. Dit geldt voor leveringen en klantcontact bij de balie.

Op dit moment zijn er vrijwel geen problemen met de leveringen van de goederen en hebben wij al veel op voorraad staan of zijn er afspraken dat dit de komende 2 weken op voorraaad komt. 

Afhankelijk van de situatie omtrent de uitbreiding van Corona is het wel aan te raden om ruim op tijd te bestellen zodat wij ook in een nijpender situatie iets meer tijd hebben om te leveren. Dit kan natuurlijk in overleg.

De logistieke medewerker die komt bezorgen  probeert zoveel mogelijk persoonlijk contact op afstand te houden en is gebaat bij een goede instructie waar de order geplaatst moet worden.

 

Buitendienst

De teeltmanagers werken vanaf nu vanuit huis en zullen alleen in klein comite nog overleg hebben op kantoor.  Zij zullen klanten alleen bezoeken na een telefonische afspraak. Zijn er zaken die besproken moeten worden voor het nieuwe seizoen dan kan dit ook via telefoon, email of app. Zou er een teeltmanager ziek worden of iets dergelijks dan wordt de telefoon doorgeschakeld naar een collega of kantoor. Belt u voor gewascontrole dan is het mogelijk dit in kritische situaties afzonderlijk van elkaar uit te voeren en daarna te overleggen.  Al met al zullen wij ons best doen u zo goed als mogelijk te helpen.

 

Bezoek kantoor

Bezoek op kantoor van toeleveranciers,  vertegenwoordigers,  klanten  etc. proberen wij zoveel mogelijk te mijden. Afspraken met studieclubs en studenten bijeenkomsten zijn of worden afgezegd tot 6 april 2020. 

 

Laten wij elkaar op de hoogte houden, elkaar steunen en naar elkaar omkijken!

 

Heeft u vragen of opmerkingen over bovenstaande maatregelen bel gerust met ons kantoor of naar mij persoonlijk (Wouter ten Brinke 06-53318676).

Tags:

algemeen

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.