Naar inhoud

Algemeen; Kerstgroet en bereikbaarheid tijdens feestdagen.

17 december 2019

Vanaf dinsdag 24 december 2019 tot en met woensdag 1 januari 2020 is ons bedrijf gesloten. Voor de kerstgroet en de bereikbaarheid leest u hieronder meer.

Vanaf  dinsdag 24 december 2019 tot en met woensdag 1 januari 2020  is ons bedrijf gesloten. Voor dringende vragen of spoedorders kunt u ons bellen op het vaste nummer 0527 274030  of u kunt contact opnemen met 06 53318676 (Wouter ten Brinke).  Donderdag 2 januari starten wij weer in het nieuwe jaar.

 

Heeft u vragen of bestellingen wilt u dan zoveel als mogelijk rekening houden met de sluiting van ons bedrijf.  Natuurlijk zijn wij bereid in noodzakelijke gevallen u te helpen. Ook voor de begeleiding en installatie van Restrain ethyleen apparatuur zijn onze mensen in noodzakelijke gevallen bereikbaar.

 


De medewerkers van Ten Brinke bv wensen u en uw gezin prettige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2020!


 

Wij willen u  bedanken voor de goede samenwerking in 2019. Afgelopen jaar was anders dan anders, dit is u vast en zeker niet ontgaan. Stakende boeren, veel onvrede door nog meer  regelgeving en onzekerheid voor de toekomst. Overheid en burgers hebben een mening over “onze” sector de landbouw. Hierop waren wij totaal niet voorbereid en het overkomt ons. Onvrede brengt  de hele landbouw samen op het Malieveld.  Wij werden keihard geconfronteerd  met het individualistische karakter van de laatste decennia in de landbouw.

Daarmee zijn er ook kansen door te veranderen, kansen door samen te werken aan een steviger fundament onder de landbouw en onze bedrijven. Plannen maken, visies bijstellen en doelen nastreven in een andere,  meer duurzame toekomst. Het zal even wennen zijn, maar door samen op te trekken komen we heel veel verder.  

Onze visie hierin willen wij graag samen met u delen.  Met als doel op een verantwoorde duurzame manier de toekomst in te gaan waar wij met z’n allen trots op kunnen zijn;   ”Natuurlijk anders …… !”

 

Vriendelijke groet en prettige feestdagen,

 

Ten Brinke bv en medewerkers

Tags:

algemeen

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.