Naar inhoud

Algemeen; Digitale facturering op het juiste e-mailadres.

28 maart 2019

Op korte termijn willen wij onze facturen digitaal aan u gaan versturen. Het is in uw en ons belang, dat de factuur op het juiste e-mailadres binnenkomt, dus vragen wij u of het e-mailadres waar u deze nieuwsbrief op ontvangt, het adres is waarop u uw factuur wilt ontvangen. Lees hieronder meer.

Digitaal factureren

Op korte termijn willen wij onze facturen digitaal aan u gaan versturen.

 

Het is in uw en ons belang, dat de factuur op het juiste e-mailadres binnenkomt, dus vragen wij u of het e-mailadres waar u deze nieuwsbrief op ontvangt, het adres is waarop u uw factuur wilt ontvangen.

 

Mocht dit e-mail adres, niet het adres zijn waarop u de factuur wilt ontvangen, vragen wij u ons het juiste e-mail adres voor 10 april  2019 door te geven. Ontvangen wij geen bericht van u, dan gaan wij ervan uit dat wij over het juiste e-mail adres beschikken en dan sturen wij de factuur naar dit e-mail adres.

Wilt u de factuur per post blijven ontvangen, wilt u dat dan kenbaar maken.

 

Op het moment dat de digitale facturering voor al onze relaties gaat starten, zullen wij dit middels onze nieuwsbrief laten weten.

 

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, kunt u dit kenbaar maken op: k.tenbrinke@tenbrinkebv.nl dan nemen wij telefonisch contact met u op, graag met vermelding van het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.

 

Voor diegene die de factuur al digitaal ontvangt, is geen reactie nodig.

 

Hartelijk dank voor uw medewerking,

 

 

Karin ten Brinke- Lange

 

Ten Brinke b.v.

k.tenbrinke@tenbrinkebv.nl

Tags:

Samen ondernemen
algemeen

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.