Naar inhoud

Algemeen; Corona virus (COVID-19) en verlenging spuitlicentie.

02 augustus 2020

Steeds vaker komen er vragen betreffende het verlengen van de spuitlicentie en wat te doen wanneer deze binnenkort verloopt of al verlopen is. Bureau Erkenningen heeft hier in duidelijkheid aangegeven. Hieronder leest u meer!

Mocht uw bewijs van vakbekwaamheid na 16 maart 2020 zijn verlopen en u hebt vanwege de Corona-beperkingen niet voldoende bijscholingsbijeenkomsten kunnen volgen, past de overheid een coulance-regeling toe. Dit betekent dat u in de genoemde situatie uw werkzaamheden conform uw Bewijs van Vakbekwaamheid tot nadere communicatie kan blijven uitoefenen.

De coulance regeling geldt voor alle licenties (vakbekwaamheidsbewijzen) gewasbescherming, mollen/woelrattenbestrijding en knaagdierbeheersing, met een einddatum 16 maart 2020 tot en met 31 december 2020.

 

Licentiehouders met deze licenties mogen hun ontbrekende kennisbijeenkomsten volgen tot 1 januari 2021.

 

Wanneer er voldoende kennisbijeenkomsten zijn gevolgd, wordt de licentie verlengd met ingang van de oorspronkelijke einddatum. Voor licenties met een vervaldatum buiten de genoemde periode geldt de coulance regeling niet.

 

Heeft u vragen dan kunt zich terecht bij Bureau Erkenningen of u belt met onze teeltmanagers!

Tags:

algemeen
spuitlicentie

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.