Naar inhoud

Algemeen; Aandachtspunten en wijzigingen Ten Brinke bv 2020

21 januari 2020

In de agrarische wereld is op dit moment veel onzeker. Belangrijk is het voor ons en voor u om hierop in te spelen door met de veranderingen in de tijd mee te gaan. Voor onze organisatie betekent dit alert zijn en tijdig inspelen op veranderingen. Dit betekent dat we aanpassingen moeten doorvoeren. Hieronder een aantal aandachtspunten

Betalingskorting bij automatische incasso.

Per 1 januari 2020 wordt de betalingskorting bij automatische incasso 1% (was 1.5 %). Dit sluit aan bij de huidige rente ontwikkelingen.

 

Retour brengen goederen.

Het retour brengen van courante goederen waarvan de verpakking nog onaangebroken, schoon en geleverd is door Ten Brinke bv  uiterlijk 12 maanden voor retour inname.

Voor retour gebrachte middelen worden handelingskosten gemaakt, zoals controle op ouderdom, geldigheid etiket, beschadiging etc. Vanaf 1 januari 2020 gaan wij dan ook een klein gedeelte van deze handelingskosten voor retour geleverde goederen in rekening brengen.

 

Uitzonderingen hierop zijn de terug gebrachte goederen van de maandorders en  van de loonbedrijven. Als handelingskosten bij het retour brengen van goederen wordt vanaf heden € 2,50 per verpakking in rekening gebracht (exclusief maandorders en loonbedrijven).

 

Statiegeld op Multiboxen; Flex Fertilizer en  Powerline meststoffen beëindigd.

Tot 1 juli 2019 hebben wij nog statiegeld terugbetaald op de multiboxen van Flex Fertilizer en Powerline meststoffen.

Vanaf  1 januari 2020  leveren wij uitsluitend deze meststoffen in “ONE WAY” eenmalige multiboxen. Wij berekenen geen statiegeld. De boxen komen dus in uw bezit. Wilt u de boxen toch retour doen dan verwijzen we u naar Tholu b.v. Recollect Service tel 0318 452277  recollect@tholu.com 

 

Samenwerking met Loonspuitbedrijf Van Dun.

Voor het in opdracht loonspuiten zijn wij een intensieve samenwerking aangegaan met Loonbedrijf van Dun. Samen met Van Dun zijn wij in staat teelmanagement en loonspuitwerk op een hoog niveau uit te voeren volgens de meest actuele eisen.

 

Buitendienst vergaderingen gericht op “Samen ondernemen …..”

Afgelopen jaar heeft onze buitendienst ongeveer 9 keer extern vergaderd bij verschillende klanten. Dit werd zeer gewaardeerd door onze klanten en door de buitendienst. In het kader van “Samen ondernemen” willen we ook dit jaar dit doorzetten. Wilt u ook een keer een bezoek van onze buitendienst, laat het ons weten.

 

Telerbijeenkomsten en bijeenkomsten licentieverlenging.

Voor komende maand staan enkele licentie bijeenkomsten gepland veehouderij & loonwerk en akkerbouw & bloembollen. Op deze avonden zullen wij onze visie uitdragen en u op de hoogte brengen van de actuele zaken. Tevens wordt er een of enkele licentieavonden gehouden door AERES voor de licentie KBA (ongedierte bestrijding binnen).

 

Samen met u willen we voor het maximale gaan door ook in 2020 gezamenlijk met u te ondernemen.

 

 

Vriendelijke groet,

 

Ten Brinke b.v.

Wouter ten Brinke

Tags:

algemeen

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.