Naar inhoud

Aardappeldemodag 2016; groot succes onder goede omstandigheden.

08 september 2016

De Aardappeldemodag 2016 vorige week donderdag was een groot succes. Schitterende weersomstandigheden en een groot bezoekersaantal maakten de dag tot een waardevolle dag. Er was veel belangstelling voor Restrain ethyleen. Lees hieronder meer!

Ten Brinke stond op de Aardappeldemodag 2016 om aandacht te geven aan Restrain ethyleen. De stand was hiervoor volledig ingericht en daarnaast is een presentatie gegeven in de speakerscorner centraal buiten op het terrein. Door de weersomstandigheden waren er veel bezoekers geheel verdeeld over het terrein. Zowel de buitenstands als de stands binnen werden goed bezocht. Door het mooie weer hielden veel pootgoedtelers de beurs voor gezien en concentreerden zich op de oogst.

 

Heeft u de beurs gemist?

 

Wilt u meer weten over Restrain ethyleen, dan kunt u op de home-page op de pijl klikken en uw gegevens invoeren. Wij maken met u een persoonlijke afspraak en kunnen ter plekke beoordelen of uw bewaarplaats geschikt is voor ethyleen en kunnen van gedachten wisselen over de ervaring in de toepassing.

 

==> Klik hier voor meer informatie! en klik op de pijl!

 

Hieronder bij "downloads" vindt u de korte presentatie!

 

Voor vragen of een afspraak kunt u ons natuurlijk ook bellen en vrijblijvend een afspraak maken met onze teeltmanager.

Tags:

pootaardappel
ethyleen
aardappel
consumptieaardappel

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.