GrasDemo Nijelamer

Uitnodiging; Wij heten u welkom bij GRASDEMO Nijelamer!

Wij ontvangen u graag bij de GRASDEMO in Nijelamer. Hier liggen 15 velden met diverse mengsels ingezaaid zodat u de verschillen kunt beoordelen. Hierbij liggen ook moderne klaver en kruidenmengsels. Lees hieronder meer!

 

Kom kijken bij: GRASDEMO Nijelamer

 

Hierbij nodigen wij u uit bij onze demonstratie platform grassen. In samenwerking met Barenbrug organiseert Ten Brinke bv deze bijeenkomst waar u in de praktijk 15 moderne weidemengsels kunt beoordelen in het stadium 2-3 weken na het maaien.

 

 Thema: Optimaliseren van uw ruwvoerteelt!

 

Locatie:     Schipslootweg 4, 8487 GK Nijelamer

Wanneer:  donderdag 17 september 2020

Tijd:           vanaf 13.00 tot 16.00 uur

 

U bent welkom tussen 13.00 uur tot 16.00 uur voor een rondleiding langs de velden. Hierbij zijn graslandspecialisten aanwezig van Barenbrug en Ten Brinke bv. Na de rondgang is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Door het proefveld deze middag open te stellen is iedereen binnen dit tijdsbestek in de gelegenheid om het proefveld te bezichtigen en kunnen wij voldoen aan de Corona regelgeving zoals die gesteld is door het RIVM.

 

Binnen de huidige regels wilt u zoveel mogelijk hoogwaardige melk produceren en de gezondheid van uw melkvee waarborgen. Ruwvoer heeft hierin een cruciale rol. De meeste innovatieve grassenmengsels (met klaver en/of kruiden) zijn op het demoveld naast elkaar gezaaid. Zo kunt u zien welke grasssoorten er beschikbaar zijn en welke het beste aansluiten bij uw bedrijfsvoering.

 

Wij nemen de actuele Covid-19 maatregelen van het RIVM in acht tijdens deze grasdemo. Wilt u komen? Wij stellen het op prijs als u zich vooraf aanmeldt bij Annemiek Rooda a.rooda@tenbrinkebv.nl

 

Graag tot ziens op donderdagmiddag 17 september in Nijelamer!

Informatie aanvraag
Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Chat met ons
Ten Brinke b.v.
Uw vraag is onze uitdaging!
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
22:42