Algemeen; verlenging van uw spuitlicentie en Corona (Covid-19).

Coulance regeling spuitlicentie

In verband met Corona (Covid-19) is er een coulance-regeling voor mensen waarvan de spuitlicentie verloopt tussen 16 maart 2020 tot en met 30 april 2021. Mocht uw bewijs van vakbekwaamheid na 16 maart 2020 zijn verlopen en u hebt vanwege de Corona-beperkingen niet voldoende bijscholingsbijeenkomsten kunnen volgen, dan past de overheid een coulance-regeling toe.

 

Dit betekent dat u in de genoemde situatie uw werkzaamheden conform uw Bewijs van Vakbekwaamheid tot nadere communicatie kan blijven uitoefenen. De coulance regeling geldt voor alle licenties (vakbekwaamheidsbewijzen) gewasbescherming, mollen/woelrattenbestrijding en knaagdierbeheersing, met een einddatum 16 maart 2020 tot en met 30 april 2021

 

Licentiehouders met deze licenties mogen hun ontbrekende kennisbijeenkomsten volgen tot 1 mei 2021. Wanneer er voldoende kennisbijeenkomsten zijn gevolgd, wordt de licentie verlengd met ingang van de oorspronkelijke einddatum. Voor licenties met een vervaldatum buiten de genoemde periode geldt de coulance regeling niet.

 

--------

Voor Ten Brinke bv is het onder de huidige eisen, die gesteld worden aan het houden van een bijeenkomst, onmogelijk al haar relaties een licentieverlenging aan te bieden op het niveau wat u van ons gewend was.

--------

 

Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom Corona en de behoefte die hieraan bestaat nog voor 1 mei een bijeenkomst te organiseren voor een ieder die het nodig heeft. Wanneer u dit nodig heeft bespreek dit met onze teeltmanagers of bel met ons kantoor.

Informatie aanvraag
Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Chat met ons
Ten Brinke b.v.
Uw vraag is onze uitdaging!
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
23:26