Samen ondernemen!

Algemeen; uitbreiding Ten Brinke bv

Uitbreiding Ten Brinke bv

Komende week wordt gestart met de uitbreiding van het bedrijfspand (zie foto). De  nieuwbouw vindt plaats naast het huidige pand, die geschikt is voor o.a. de opslag van gewasbeschermingsmiddelen en zaaizaden. De uitbreiding wordt gereed gemaakt voor de opslag van meststoffen en aanvullende producten. Daarnaast hebben wij dan meer ruimte voor het stallen van auto's en verder materieel. De bouw start vanaf ongeveer 20 november a.s. en rond 1 april 2024 zal de bouw afgerond worden (afhankelijk van de weersomstandigheden).

Wanneer de bouw afgerond is hebben wij ruim opslagcapaciteit om alle producten op onze huislocatie op te slaan en is het niet meer nodig om ruimte  bij te huren. Ook zijn wij dan in de mogelijkheid om ruime voorraad posities aan te leggen zodat wij u op een flexibele en snelle manier van dienst kunnen zijn.

 

Digitalisering voorraad.

Daarnaast zijn wij op dit moment het magazijn digitaal aan het maken om het scannen van orders mogelijk te maken. Op deze manier hebben wij meer inzicht in de voorraad en is track and trace mogelijk. Dit is vooruitlopend op weg- en regelgeving. Groot voordeel is dat wij uiteindelijk efficiënter kunnen werken en de kans op fouten kleiner wordt. Dit project is medio maart 2024 afgerond.

 

Belangrijke stap voor de toekomst.

Deze investeringen zijn voor Ten Brinke bv een belangrijke stap om in de komende jaren met een flexibele organisatie snel op problemen te kunnen inspelen. De landbouw vraagt nu en in de toekomst om snel en accuraat advies. De beschikbaarheid van gewasbeschermingsmiddelen staat onder druk, om goede adviezen te geven en de juiste middelen te kunnen leveren worden wij min of meer genoodzaakt grotere voorraden aan te leggen om onze klanten van de juiste middelen te voorzien.

Het meststoffenbeleid dwingt de lanbouw naar meer verschillende soorten efficiënte meststoffen. Om hier een belangrijke speler in te blijven en snelle levering te kunnen blijven garanderen is ook hiervoor voldoende opslagcapaciteit noodzakelijk.

 

Ten Brinke bv ziet voor de landbouw voldoende kansen in de toekomst mits wij als landbouw slimme oplossingen blijven bedenken om de problemen die op ons afkomen zo klein mogelijk te maken.

 

Heeft u vragen of ziet u ook kansen om "Samen met ons te ondernemen?"

Dan kunt u contact opnemen met Wouter ten Brinke  0527 274030

 

 

 

Informatie aanvraag
Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Chat met ons
Ten Brinke b.v.
Uw vraag is onze uitdaging!
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
15:17