Mijn Ten Brinke

Algemeen; bestellen via NIEUW klanten portaal.

De basis voor een volledig nieuw klanten portaal is gelegd. Tot dusver kon u alleen  "BESTELLEN" via dit portaal. Het nieuwe klanten portaal maakt het mogelijk aansluiting te krijgen met het CRM pakket waarmee de buitendienst werkt. De

teeltmanagers kunnen dezelfde informatie zien als u ziet. Ook kunnen bestelde orders via het klantenportaal vanaf nu, na goedkeuring automatisch verwerkt worden in onze administratie. 

 

Bestellen in "mijn Ten Brinke": 

U kunt bestellen door "BESTELLEN" aan te klikken. Door een product te kiezen en de juist hoeveelheid aan te geven met + en - . Ook kunt u keuzes maken in het afleveradres mits deze in ons systeem staan, anders geeft u dit aan bij opmerkingen.

Daarnaast is het belangrijk dat u aangeeft of er een bij het lossen ook een heftruck aanwezig is (indien nodig). Heeft u verder nog aanvullende informatie over plaats en tijd geef dit dan bij opmerkingen aan. Als u voor aflevering gebeld wilt worden, kan dit. Vermeld dan het telefoonnummer van de contactpersoon.

 

Wat kunt u zien in "mijn Ten Brinke":

  • orderbonnen
  • facturen
  • meststoffen overzicht
  • omzetoverzicht
  • spuitschema's (indien bouwplan ingevoerd is door teeltmanager)
  • bezoek verslagen

Komende periode wordt er aan gewerkt om bovenstaande punten toe te voegen aan het klantenportaal. Wij verwachten dat het rond september 2021 afgerond zal zijn.

 

----------------------

Wilt u toegang tot mijn.tenbrinkebv.nl dan meldt u zich aan bij de administratie (0527-274030) of bij uw teeltmanager. Zij zullen er voor zorgen dat u een wachtwoord kirijgt en in kunt loggen. Er is ook een mogelijkheid dat medewerkers wel kunnen bestellen maar afgeschermd worden van de financiele informatie. 

 ---------------------

 

Heeft u verder nog vragen,  bel dan met onze administratie.

 

Informatie aanvraag
Na het invullen van onderstaand formulier nemen wij z.s.m. contact met u op.
Chat met ons
Ten Brinke b.v.
Uw vraag is onze uitdaging!
online
Wat kunnen we voor u betekenen?
05:22