Naar inhoud

Uitnodiging; presentatie Restrain ethyleen, ervaringen 2014-2015.

01 november 2015

Op donderdag 5 november houdt Ten Brinke b.v. een presentatie over de toepassing van Restrain ethyleen in aardappelen en de ervaringen en resultaten van afgelopen teeltseizoen. Lees hieronder meer.

Op donderdagmiddag  5 november 2015 presenteert Ten Brinke b.v. de ervaringen van Restrain ethyleen in pootaardappelen van het afgelopen jaar. We hebben nu 6 jaar ervaring met Restrain met ruim 100 rassen. Met Restrain ethyleen komt u eenvoudig tot een hoger rendement door een betere sortering en meer knollen per plant. Daarnaast heeft Restrain ethyleen een voordeel bij het bewaren van pootaardappelen. De aardappelen kunnen warmer bewaard worden zonder dat ze vroegtijdig kiemen. Alle ervaringen van de afgelopen 5 jaar worden gepresenteerd bij Ten Brinke b.v. in de presentatieruimte.

Aansluitend houden we nog een korte presentatie over het efficient bemesten van fosfaat en de invloed van fosfaat op de knolzetting. Dit omdat het belangrijk is dat alle facetten tijdens de teelt van invloed zijn op de knolzetting en daarmee op het maximale rendement van Restrain ethyleen.

 

Daarnaast is er gelegenheid tot het stellen van vragen.  De presentatie vindt plaats op:

 

  • donderdagmiddag  5 november  om  15.00 uur  in de presentatieruimte

 

Ten Brinke b.v.

Floraweg 1

8312 RK  Creil

 

  • Onderwerpen:
  • ervaringen Restrain ethyleen 2015
  • efficiente bemesting met fosfaat en effect op knolzetting

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.