Naar inhoud

Mais; uitnodiging maisdemo: "Wij denken groen en geel!"

27 september 2016

Op 6 oktober a.s. hebben wij bij ons proefveld aan de Floraweg (naast ons bedrijf) een maisdemo "Wij denken Groen en Geel!". In deze maisdemo laten we verschillende rassen zien, van extreem vroeg tot laat. Planmatig mais telen in vruchtwisseling. Heeft u interesse, lees hieronder meer.

Wij denken "Groen en Geel" !

 

Ten Brinke b.v. nodigt u uit voor een rassendemonstratie mais. Op de rassendemonstratie zijn 13 verschillende rassen te zien van extreem vroeg tot laat. Van de rassen bepalen we de voerderwaarde met een sneltest. Ook geven wij u de mogelijkheid zelf  verse maisplanten mee te nemen zodat we hiervan ook de rijpheid kunnen bepalen.

 

Ook wordt er aandacht gegeven aan "planmatig mais telen" en de voordelen hiervan. Het doel wat hiermee behaald wordt is meer kwalitatief goed voer van eigen bedrijf. Ook is het de bedoeling enkele praktijk percelen te gaan bekijken waaronder een perceel extreem vroege mais gezaaid na de tweede snede gras.

 

Datum:   6 oktober 2016

 

Aanvang:   10.30 uur  tot   15.15 uur incl lunch (bij opgave).

 

Adres:   Ten Brinke b.v.

              Floraweg 1

              8312 RK  Creil

 

Omdat we met een bus langs de velden gaan en u een lunch aanbieden, horen we graag per mail info@tenbrinkebv.nl  met hoeveel personen u komt.

 

U bent van harte welkom!    Bij "downloads" hieronder vindt u de uitnodiging!

 

 

-->  Nieuwsgierig naar de voederwaarde van uw maïs?


-->  Neem enkele verse maïsplanten mee voor een analyse!

Tags:

mais

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.