Naar inhoud

Mais; bladbemesting met EfficieNt 28.

29 december 2016

Er zijn afgelopen week goede resultaten behaald met EfficiëNt 28 in mais. Een zeer efficiënte stikstof bladmeststof met mogelijkheden in o.a. mais. Lees hieronder meer!

EfficieNt 28 is een unieke meststof welke een korte en lange stikstofwerking heeft. Dit maakt de meststof zeer effectief. Op de foto is het verschil te zien, links niet gespoten en rechts wel. EffcieNt 28 bevat 28% stikstof, de dosering is ongeveer 25 ltr/ha. U kunt dit verspuiten met 200  ltr water en een fijne druppel op een droog gewas.

 

Mogelijkheden voor EfficieNt 28 zijn:

 

1. percelen met structuurschade met bladmeststof helpen om de groei sneller opgang te brengen. Eventueel kunt  u andere sporenelementen toevoegen.

 

2. bij de kolfzetting van de mais kan EfficiëNt 28 helpen om het eiwitgehalte van de mais te verhogen. EfficieNt 28 wordt namelijk via een kort omzettingsproces snel omgezet naar eiwit. Dit gaat vele malen sneller dan met nitraatstikstof. EfficiëNt 28 kunt u vlak voor de kolfzetting mengen met Retengo plus voor de bestrijding van bladvlekken in de mais.

 

- EfficiëNt 28 zit verpakt in 25 ltr cans en 1000 ltr multiboxen.

 

Tags:

bemesting
mais

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.