Naar inhoud

Algemeen; Winnaars Agrarische Schouw te Joure in de stand van Ten Brinke b.v.

02 december 2018

Ieder jaar wordt er in het park van Herema-state de grootste openlucht landbouwbeurs "Jouster Schouw" gehouden. Dit jaar was het thema "Kom, we geven de burger de schuld.", met als reden de wankele brug tussen boer en burger. Lees hieronder meer.

Na een enorm geslaagde, gezellige dag werden wij als Ten Brinke b.v. uitgeroepen als winnaar van de zilveren pieper voor de beste stand op de Jouster Schouw. Daarnaast ook nog als winnaar met beste verhaal en uitvoering van het thema.

Naast het feit dat wij met onze stand gewonnen habben, is er in onze stand flink geschoten op het thema "Kom we geven de burger de schuld? ".  Er kon gekozen worden voor een schot op de Boer, Burger of Overheid als schuldige.

De stand werd bijgehouden door een schepje kunstmest in cilinders Boer, Burger en Overheid te doen. De kunstmest die hiervoor gebruikt werd was van TerraNature, onze nieuwe organisch gebonden kunstmestlijn. De overheid werd het best gevuld met een meerderheid van 70%, de boer 15% en burger 15%.

 

Aan het eind van een zon overgoten dag met een knallend resultaat waren volgende schutters de prijswinnaars:

 

- 1. Titia Galema van Mts. Bakker-Galema uit Lollum, zij was de winnaar van een bigbag TerraNature;

- 2. R. Groeneveld uit Jutrijp, hij won een tuin kunstmeststrooier;

- 3. J. Salverda uit Rien, ook hij mocht een tuin kunstmeststrooier in ontvangst nemen.

 

Winnaars gefeliciteerd!!  Op naar de Jouster schouw 2019!  Wij hopen jullie volgend jaar weer allemaal terug te zien op onze stand.

Tags:

algemeen

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.