Naar inhoud

Akkerbouw; informatie bijeenkomsten 12 & 14 januari 2016.

07 januari 2016

Ten Brinke b.v. organiseert 12 en 14 januari informatie bijeenkomsten voor akkerbouw. Beide avonden zijn licentie waardig. De avonden hebben een verschillende gastspreker. Lees hieronder meer en download de uitnodiging.

Hierbij nodigen wij u uit voor de informatie bijeenkomst voor de akkerbouw. Er zijn twee avonden georganisseerd en wel op:  dinsdagavond 12 januari 2016 en donderdagavond 14 januari 2016.

 

Op dinsdagavond hebben we als gastspreker Huub Maerman van Tolsma Techniek over het optimaal bewaren van (poot)aardappelen en de effecten op bewaarziekten. Daarnaast besteden we aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gewasbescherming en het efficiënt fosfaat bemesten in verschillende gewassen. Daarnaast wordt nog aandacht besteed aan de emissie van gewasbeschermingsmiddelen van het erf naar het oppervlakte water en het gebruik van de Phytobac (proefopstelling aanwezig).

 

Op donderdagavond hebben we als gastspreekster Jolanda Wijsmuller van Bayer Biologicals om te laten zien dat het noodzakelijk is dat we door een andere “bril” naar gewasbescherming moeten gaan kijken.

Daarnaast besteden we aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gewasbescherming en het efficiënt fosfaat bemesten in verschillende gewassen. Daarnaast wordt nog aandacht besteed aan de emissie van gewasbeschermingsmiddelen van het erf naar het oppervlakte water en het gebruik van de Phytobac (proefopstelling aanwezig).

==> Vergeet niet uw spuitlicentie mee te nemen!

 

Datum:     Akkerbouw 1:  dinsdagavond 12 januari 2016

                  Akkerbouw 2: donderdagavond 14 januari 2016

 

Plaats:  Ten Brinke b.v.

              Floraweg 1

              8312 RK  CREIL

 

Tijdstip: 19.30 uur

 

Progamma: zie downloads hieronder.

Deze avonden zijn geldig voor de spuitlicentie, thema TEELT.  De kosten van de spuitlicentie € 55,00 worden in rekening gebracht door het "Groenhorst College".  Ook bent u van harte welkom als u geinterresseerd bent in de onderwerpen  op deze avond. Het is dan kosteloos. 

U bent van harte welkom.

 

Bij downloads hieronder vindt u de uitnodigingen met het programma.

Tags:

spuitlicentie

Informatie aanvraag

Wij hebben enkel uw naam, telefoon en/of email nodig.

Na het versturen nemen wij z.s.m. contact met u op.